VTM

Jani in compleet in paniek: “Heel mijn bed vol bloed”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Jani Kazaltsis (39) is vanaf vrijdag weer op televisie te zien. Samen met Gert Verhulst presenteert hij het Vier-programma ‘Dancing With Stars’.

Jani onderging onlangs nog een operatie aan zijn wijsheidstanden. Dat liep bijna verkeerd af. “Het trekken van die twee wijsheidstanden ging goed”, vertelt Jani in Dag Allemaal. “Het is daarna dat de miserie begonnen is.”

“De volgende dag thuis werd ik wakker en hing mijn bed vol bloed. Mijn stem was weg en ik voelde dat er iets niet klopte. Ik maakte mijn lief wakker en schreef op een briefje: ‘Breng mij naar het ziekenhuis’. Ik kon niet meer praten.”

ABCES
“Mijn kaak bleef opzwellen en ik werd naar een ander ziekenhuis gebracht. Bleek dat ik een abces had dat zich naar mijn hart en longen verspreid had, zodat ik intussen al voor de derde keer geopereerd moest worden. De dokter zei toen tegen mijn vriend dat de kans groot was, dat het mis zou lopen.”

“Als ze nog langer hadden gewacht, was er maar veertig procent kans dat het goed zou gaan. Toen heb ik even gedacht dat er ik eraan ging.”