VTM

Sandra Bekkari voelt zich hier niet goed bij: “Ik vind het heel erg dat mijn dochter Anna dit moet meemaken”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews/Medialaan
Op VTM loopt het tweede seizoen van ‘Open Keuken’. Sinds haar programma is Sandra Bekkari zeer populair geworden.

Sandra heeft met Anna een dochter. Anna is een kind van gescheiden ouders. “Dat is tegenwoordig niet meer zo uitzonderlijk”, bedenkt Sandra zich in TV-Story. “Maar voor Anna had ik het toch liever anders gezien. Ik vind het erg dat ze dit moet meemaken.”

“Maar een mens evolueert. Twintig jaar geleden was ik een heel ander persoon. Een vriendin van me is sinds haar zestiende gelukkig samen met haar vriend, maar dat moet je wat geluk in hebben.”

“Ik heb destijds lang over die scheiding nagedacht”, gaat Sandra verder. “Het duurde een tijd voor ik die knoop had doorgehakt. Zonder kinderen was het misschien makkelijk geweest, nu was het geen evidente keuze. Kinderen voelen wanneer je gelukkig bent of niet.”

“Gelukkig waren we niet getrouwd en konden we alles proper afhandelen. We zijn er als volwassenen mee omgegaan. Geen verwijten naar elkaar en goede afspraken over het co-ouderschap. We regelen het zoals het uitkomt.”

“In het begin vond ik het best wel angstig om Anna achter te laten, ze is altijd een mama’s-kindje geweest. Maar ik weet dat ze in goede handen is, dat is het belangrijkste.”