Tatyana Beloy is goed geschrokken na haar rol in Familie: “Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt”

bron: Primo
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Tatyana Beloy speelde een tijdje mee in Familie. De gevolgen daarvan voelt ze nu nog steeds.

“Ik heb onderschat hoeveel mensen er naar Familie kijken”, zegt Tatyana in Primo. “Ik moest onlangs draaien op de Antwerpse Meir. We hebben de opnames geregeld stil moeten leggen omdat mensen een handtekening of een selfie kwamen vragen.”

“Onlangs ging ik boodschappen doen in de Lidl. En ik moest met het ganse team van de supermarkt op de foto, in mijn jogging en volle kar. Ik heb in het verleden al aan verschillende tv-programma’s meegewerkt, maar de impact die Familie heeft, heb ik nog nooit meegemaakt.”

“Ik heb tijdens een meeting ook al meegemaakt dat iemand mijn voortdurend Lynn in mij zag. Ik heb die dame dan moeten uitleggen dat ik in het dagelijkse leven best lief en vriendelijk ben.”

Gunther Levi had er mij nochtans voor gewaarschuwd. Mensen kunnen niet altijd het onderscheid maken tussen realiteit en fictie. Ik wilde dat aanvankelijk niet geloven omdat het maar een personage is. Maar voor veel fans van Familie zijn de Van den Bossches eveneens een stukje vlees en bloed met wie ze meeleven.”