Special Midseasonfinale Familie: Op deze vragen krijg je een antwoord

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Vanavond is er de midseasonfinale van Familie. Het gaat bijzonder spannend worden. Een hele dag lang doen we een voorbeschouwing op die midseasonfinale en na de uitzending gaan wij gewoon verder met onze nabeschouwing.

In de extra lange midseizoensfinale verzamelt de familie om de laatste getuigenissen op het proces bij te wonen. Terwijl de emoties daar hoog oplopen, voert Lars (Kürt Rogiers) een race tegen de klok om zijn grote liefde Véronique vrij te krijgen. Hij is er rotsvast van overtuigd dat zijn ex Marie (Lien Van de Kelder) Amélie heeft neergestoken om de schuld in de schoenen van haar liefdesrivale te schuiven. Samen met Hanne (Margot Hallemans) bekijkt Lars de laatste opties om de schuld van Marie, en de onschuld van Véronique, te bewijzen.

Zal Lars in zijn opzet slagen? Hij wil in ieder geval alles doen wat hij kan om Véronique vrij te krijgen. Maar ook Niko zit in nauwe schoentjes na wat er met Vereecken gebeurd is. Overleefde hij zijn val of niet? En ook Cedric wacht moeilijke momenten, hij moet getuigen.

In ieder geval gaan we vanavond met zekerheid weten wie Amèlie neergestoken heeft. De seizoensfinale is vanaf 20 uur te zien in een dubbelaflevering.

Tags familie vtm