VTM

VTM-journalist Patrick Van Gompel werkt zich serieus in de problemen met deze foto

bron: Showbizzsite
door: PMN
Afbeelding bron: Facebook
VTM-journalist Patrick Van Gompel heeft zich serieus in de problemen gewerkt. Alles heeft te maken met een foto die hij deelde op de sociale media.

Patrick Van Gompel deelde een foto op de sociale media waar hij samen met Islamcriticus Tommy Robinson en Dries Van Langenhove poseert. Robinson was zaterdag aanwezig op een bijeenkomst van Vlaams Belang. Van Gompel bracht daar verslag van uit, zo staat te lezen bij Showbizzsite.

“Met de Britse islam-criticus Tommy Robinson en Dries Vanlangenhove bij Vlaams Belang in Merksem. Ik wilde eerst nog rechts in beeld gaan staan maar dat zou opvallen natuurlijk”, lachte Patrick Van Gompel nog.
(lees verder onder de foto)

Er zijn heel wat mensen die zich ergeren aan de foto van de journalist. Ze vinden het absoluut niet kunnen wat hij gedaan heeft. Onder meer collega Bo Van Spilbeeck reageerde verrast op de foto.

"Ik heb ‘n foto verstuurd met Tommy Robinson en Dries Vanlangenhove om een verslag aan te kondigen in #VTMNieuws . Ik heb mezelf gerelativeerd met ‘n smiley. Nogal wat mensen storen zich daaraan. Mijn excuses voor mensen die ik ongewild heb gekwetst. Wie mij kent, weet beter", reageerde Patrick Van Gompel in een recent bericht.