VTM

Alex Callier over ‘The Voice’: “Sommige kandidaten kunnen wel wat extra styling gebruiken, maar als ik dan denk aan Natalia in Idool destijds,...”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Alex Callier is ook dit seizoen weer één van de vier coaches in ‘The Voice’. Hij maakt zich ook een bedenking over de kandidaten.

Volgende week beginnen de knock-outs in ‘The Voice’. “Ik heb er vertrouwen in. Ik heb een heel tof team”, reageert Alex Callier in Dag Allemaal. “Dit is al m’n vierde seizoen als coach, en elk jaar denk ik dat het vet nu wel van de soep zal zijn. En toch heb ik weer een paar verborgen diamanten ontdekt.”

“Ik heb een wankele start gehad, ja. Het kwam wat moeizaam op gang voor mij, de anderen zaten al te gniffelen. Maar dan dacht ik: ‘Ik heb mijn zangeres toch al.’ (lacht) Dat ze maar uitkijken.”

Het valt ook op dat Alex soms draait en een raar gezicht trekt. “Ja, dan denk ik een seconde: ‘Oei, wat heb ik gedaan!’ Maar ja, sommige kandidaten kunnen wel wat extra styling gebruiken. Maar dat is dan ook weer een uitdaging. Als je ziet hoe Natalia auditie deed in haar bouwvakkershemdje in ‘Idool’ destijds… Evolutie is mogelijk.”