Thibaut Courtois heeft prachtige boodschap voor zijn Marta, de moeder van zijn twee kinderen

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Thibaut Courtois maakt het zijn ex Marta Dominguez niet altijd even makkelijk. Regelmatig wordt de doelman van de Rode Duivels gesignaleerd met een andere vrouw.

Marta zou niets liever willen dan dat ze opnieuw een gezinnetje vormen. Dat blijkt ook uit de boodschap die ze op de sociale media deelde.

Ook in Spanje wordt vaderdag gevierd. “Onze kinderen zijn zo gelukkig dat jij hun vader bent”, schreef Marta op de sociale media. “Dank u om bij deze twee wondertjes te schenken.”
(lees verder onder de foto)

Familie
Thibaut Courtois zal vaderdag niet kunnen vieren met zijn gezin. De doelman verblijft momenteel in ons land waar hij zich aan het voorbereiden is op twee interlands van de Rode Duivels.

Het belette Thibaut niet om ook een boodschap op de sociale media te plaatsen. “Op een dag als vaderdag voel ik me heel gelukkig voor mijn familie. Ik wil ook Marta bedanken, de vrouw die onze twee kinderen ter wereld heeft gebracht. Ze is een uitstekende moeder. Mijn liefde voor haar is altijd oprecht geweest. Een gelukkige vaderdag voor iedereen!”