Er wacht Manuel allicht niet zo'n goed nieuws vanavond in Familie: "Het is ook maar een gastrol geweest"

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: VTM
Het lijkt er steeds meer op dat Manuel, de nieuwe hoofdontwerper bij Fashion, het zichzelf volledig onmogelijk aan het maken is. Een ontslag hangt dan ook in de lucht.

De positie van Manuel wankelt. Hij heeft immers een ontwerp van Rudi gestolen. Dan lijkt de ontslag de enige mogelijkheid. Is dat meteen ook het einde van ‘W817’-acteur Danny Timmermans in 'Familie'?

"Dat mag ik nog niet verklappen, natuurlijk”, zegt Danny in Het Laatste Nieuws. “Maar mijn scènes voor ‘Familie’ zijn wel allemaal al opgenomen. Ik heb me enorm geamuseerd. Dat Manuel slechts een gastrol was, wist ik op voorhand. Ik had daar ook vrede mee."

Vervolg?
"Toen ik hiervoor gepolst werd, was ik zelfs aangenaam verrast omdat ik als theateracteur niet zoveel tv-voorstellen krijg. Ik wilde wel al langer eens meespelen in een soap. En dat is me enorm bevallen. Zeker omdat mijn personage een klein smeerlapke is. Elke acteur vindt het heerlijk om dat te spelen.”

“Misschien krijgt ‘Familie’ nog een vervolg? Ik heb de makers bij mijn afscheid gezegd dat mijn rol gerust wat langer had mogen duren omdat het zo goed is meegevallen. Ze weten dus dat ze me altijd mogen bellen als ze Manuel een comeback willen laten maken."

"Ik heb de voorbije dagen trouwens gemerkt hoe populair ‘Familie’ wel is. Op straat word ik regelmatig aangeklampt door trouwe ‘Familie’-fans. Dat ben ik niet gewoon en dat is wel fijn."