Zakenpartner van Tanja Dexters verschijnt al voor de 152ste keer voor de rechtbank: "Failliet van de verkeershandhaving"

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Facebook
Atilla Usul, de zakenpartner van Tanja Dexters in de Flamingobar in Antwerpen, is geen onbekende voor het gerecht. Hij verscheen vandaag voor de 152ste keer voor een rechtbank.

De Antwerpenaar is een kampioen in het oplopen van veroordelingen staat te lezen bij Het Laatste Nieuws. De man werd al 17 keer veroordeeld voor sturen ondanks verval van zijn rijbewijs. 

Atilla Usul heeft een strafblad van 28 pagina's, maar zat nog geen dag in de cel. Op pagina 22 pas kreeg hij een celstraf van drie maanden met uitstel. Daarna kreeg hij nog eens een celstraf, maar die mocht hij uitzitten met een enkelband.

"Failliet van verkeershandhaving"
Politierechter Peter D’hondt kon zijn oren en ogen niet geloven. “Ik moet mijn collega Peter Vandamme uit Brugge bijtreden”, klinkt het. “Dit bewijst het failliet van de verkeershandhaving”, aldus D’hondt. Ook de advocaat van de beklaagde zag in dat hij D’hondt nog maar weinig inschikkelijkheid kon vragen.

Atilla werd betrapt achter het stuur terwijl hij een levenslang rijverbod heeft. Politierechter Peter D’hondt was het nu echt wel kostbeu. Hij gaf de zakenpartner van Tanja Dexters een gevangenisstraf van twee jaar, een boete van 32.000 euro en twee maal een levenslang rijverbod.