Het gaat niet goed met hem na de dood van Paul Severs: "Vreselijk, ik kan nog amper eten en raak mijn bed niet meer uit"

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Paul Severs overleed vorige week. Hij zal op volgende week dinsdag begraven worden. Binnenkort komen daar meer details over.

De dood van Paul Severs is ook een harde klap geweest voor Felix Diels (67). Hij is een echte superfan van Paul. Felix heeft meer dan 70 mappen met knipsel en foto's van de zanger.

Het gaat na de dood van zijn idool niet zo goed met Felix. "M'n gewrichten doen pijn, ik geraak niet uit bed, het lukt me nog amper om te eten, ’t is vreselijk", vat hij samen in Dag Allemaal. Felix is al sinds zijn zestiende grote fan van Paul Severs.

"Ik werkte in een bakkerij. Toen ik tijdens mijn pauze voor ’t eerst ‘Geen wonder dat ik ween’ op de radio hoorde, huilde ik als nooit tevoren. En toen ik voor het eerst backstage mocht voor een ontmoeting met mijn idool, begon ik te hyperventileren. Het was alsof God voor mij stond. We dronken koffie en ik nodigde hem uit om eens bij mij op bezoek te komen. En hij deed het nog ook!"

"En toen ik een auto-ongeval kreeg op weg naar één van zijn optredens is Paul mij in het ziekenhuis komen bezoeken. Man, dat deed deugd. Ik heb Pauls hele leven gedocumenteerd, ik maakte een stamboom van zijn familie. Hij belde mij soms op om iets over zichzelf te weten, echt waar."