Zij weten het heel zeker: "Meghan Markle is al bevallen"

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Meghan Markle is hoogzwanger. Ze kan nu echt wel elk moment bevallen, tenzij ze intussen al bevallen is. Die mogelijkheid valt blijkbaar niet meer uit te sluiten.

Er zijn verschillende fans van Meghan die denken dat ze al bevallen is. Ze hebben verschillende reden om dit aan te nemen. Zo was er dinsdag een post van Meghan en Harry op Instagram waarin ze iedereen bedankten voor de vele cadeautjes die ze hebben gekregen. Ze deden dat ook in de naam van hun kindje. Volgens fans is het ongebruikelijk om reeds te bedanken als het kind er nog niet is. Prins William en Kate bedankten pas als hun drie kinderen al waren geboren, staat er te lezen bij Het Nieuwsblad.

Een andere reden om te geloven dat Meghan al bevallen is, is het zwangerschapsverlof. Het is al een maand geleden dat Meghan nog eens in het openbaar is verschenen. Ze werd voor het laatst gezien op 19 maart, toen ze met prins Harry een officieel bezoek bracht aan New Zealand House in Londen om respect te betuigen voor de slachtoffers van de terreuraanslagen in Christchurch. Bij de drie keer dat Kate Middleton haar zwangerschapsverlof aankondigde, beviel ze telkens binnen de maand.

En dan is er nog de vreemde agenda van prins Harry. Het laatste officiële evenement dat prins Harry bijwoonde, was de Grote Curry Lunch van Lord Mayor op 4 april, die 2 miljoen pond opbracht voor een liefdadigheidsinstelling. Sinsdien weet niemand nog waar Harry momenteel mee bezig is. Zijn eerst volgende verplichting is pas over vier maanden. Veel fans denken dat Harry nu al luiers aan het verversen is.