Phaedra Hoste neemt drastisch besluit na alle lelijke dingen die ze naar hoofd geslingerd kreeg

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Phaedra Hoste moest onlangs een hartoperatie ondergaan. Het gaat nu weer veel beter met haar.

Phaedra Hoste deelde het nieuws van haar hartoperatie op Instagram. Daar kreeg ze veel bagger over zich heen. Het heeft haar wel aan het denken gezet. “Er waren er zelfs die beweerden dat ik aanzet tot racisme”, reageert Phaedra in Het Laatste Nieuws. 

“Dan denk ik: hé? Een andersgelovige mag in Antwerpen op straat 'hoer' zeggen tegen mij omdat ik een jurkje draag en op hakken loop, en ik zou daar niet van mogen zeggen dat dat omgekeerd racisme is? Ach, ik wil eigenlijk geen tijd in die negatieve energie steken. Ik heb mijn Instagram deze week om die reden ook geblokkeerd voor het grote publiek.” 
(Lees verder onder de foto)

"Kan mijn naam niets eens spellen"
“De weinige keren dat ik vroeger toch eens op Facebook ging kijken wie mij belaagde, dacht ik altijd: 'Ah ja, ik snap het. Je kan niet eens mijn naam goed spellen.' Ik kan maar zijn wie ik ben, hé. En ik ga mijzelf echt niet veranderen opdat mensen die ik niet ken, mij liever zouden zien. De juiste mensen zullen wel van mij houden."

Phaedra Hoste, die is topzakelijk, die heeft toch al serieus carrière gemaakt vanuit het niets, al een aardig centje verdiend, al veel mensen geholpen, die staat goed met haar familie, heeft veel vrienden en goeie zakenrelaties. Nee, dat lees je nooit over mij. Nergens. Want dat verkoopt niet. Terwijl dát allemaal wel de waarheid is, helemaal is wie ik ook echt ben."