Tanja Dexters laat luxe-appartement als een stort achter: 'Dierenurine op de vloer'

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Tanja Dexters blijft maar op een negatieve manier in het nieuws komen. Na haar ongeval met vluchtmisdrijf ligt ze opnieuw onder vuur.

Tanja Dexters huurde een luxeuze modelappartement van zakenman Guy Agemans. De man kon zijn ogen niet geloven toen hij zijn appartement terug zag. De mooie parketvloer zit onder de vlekken van drank en dierenurine.

"Het klopt dat ik serieuze problemen met Tanja heb", zegt zakenman Guy in Dag Allemaal. "Luister, ik wil Tanja zeker niet als een slecht mens afschilderen, integendeel. Zij heeft een goed hart en ze is een verstandige vrouw. Een goede mama ook. Wanneer Valentina bij haar is, gedraagt Tanja zich voorbeeldig."
(Lees verder onder de foto)

  

Dochter
Maar als Valentina naar papa Miguel is, verandert alles. "Dan verliest Tanja maar al te vaak de pedalen, ja. En als ze begint te drinken, lijkt het alsof ze een andere persoon wordt. Het begint altijd plezant, maar dan maakt ze brokken en trekt ze er haar handen van af. Dat heb ik aan den lijve ondervonden."

"Tanja woonde een tijdje bij haar zus in Mol, maar op een bepaald moment kon ze daar niet langer blijven. Ook omdat Mol zo ver van Valentina’s school is. We voelden dat Tanja ten einde raad was en besloten haar te helpen. Ze mocht bij ons verblijven, en we stelden haar in het Antwerpse een luxueus kijkappartement ter beschikking."

Dat heeft Tanja dus vies en vuil achtergelaten. "Onmogelijk dat iemand anders dit gedaan heeft. Toen Tanja de sleutels kreeg, zag alles er nagelnieuw uit. Klaar om onmiddellijk verkocht te worden. Mijn goede band met Tanja en haar vriend Michael is nu kapot."