VTM

VTM-gezicht Jens Dendoncker heeft zelfmoordpoging ondernomen

bron: Showbizzsite/Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Jens Dendoncker zal dit najaar te zien zijn in ‘Belgium’s Got Talent’. Hij vervangt in de jury even de geblesseerde Niels Destadsbader.

Momenteel gaat het goed met Jens Dendoncker. Hij is intussen ook samen met model Lauren Versnick. Maar het is ooit anders geweest voor Jens.

Zo heeft hij een zelfmoordpoging achter de rug. Jens meent dat jongeren met mentale klachten vaak niet serieus worden genomen. “Terwijl depressie u net zo kan overvallen als een griep of chronische ziekte,” aldus de comedian in Het Laatste Nieuws. “Mijn depressie was sterk verweven met de epilepsie die ik al sinds mijn 13de heb. Mijn aanvallen waren slechts een chemische reactie, maar ik voelde me een aansteller.”

“Als iemand mij gevraagd zou hebben of ik zelfmoord zou plegen, zou ik ‘no way’ gezegd hebben. Maar een paar dagen later ondernam ik wel een zelfmoordpoging. Het was een momentopnamen, maar het is wel gebeurd. “Waanzinnig ook hoeveel mensen achteraf kwamen vertellen dat ze ook met zelfmoordgedachten kampten. Zelfs vrienden die dicht bij mij stonden. Hoe had ik dat kunnen missen?"