Het loopt helemaal uit de hand voor André Hazes en Monique: “Nog meer nieuwe geruchten”

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: YouTube
Na tijden zijn mond te hebben gehouden, geeft André Hazes toch een weerwoord. Via Instagram deelde hij een bericht waarin hij zijn onschuld pleit.

“Het loopt uit de hand”, deelt André Hazes via Instagram. Afgelopen week gaf de 25-jarige Nederlandse zanger toe dat het niet helemaal soepel loopt ten huize Hazes. Hij zou zelfs even niet meer thuis wonen en verliet dus zijn 41-jarige vriendin Monique en hun 3-jaar oude zoontje André. Hij voelt zich nu echter geroepen om de misverstanden uit de wereld te helpen en zo zijn gezin te beschermen.

Na de geruchten over zijn affaire met presentatrice Nikkie Pelsen zou André momenteel ook daten met actrice Imanuelle Grives, hij zou ‘intiem’ gespot zijn met Jamie Been én een zekere Romy zou wel eens de nieuwe mevrouw Hazes kunnen worden volgens de Nederlandse roddelpers. André vraagt de bladen om na te denken over de consequenties die ze met zich meebrengen. “Mijn zoon leest later dingen over zijn vader die niet eens in de buurt van de waarheid liggen”, aldus de zanger.