Het lief van prinses Elisabeth: 'Deze acteur uit Thuis is de beste keuze voor haar'

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Prinses Elisabeth vierde vorige week vrijdag haar achttiende verjaardag. Voor zover geweten heeft de kroonprinses nog geen vriendje.

Wie de vriend van prinses Elisabeth ook zal zijn, hij zal goed bevonden moeten worden door haar ouders koning Filip en koningin Mathilde. Al moet hij niet noodzakelijk van adel zijn.

Misschien volgen ze wel het Britse model? Sinds prins Harry samen is met actrice Meghan Markle, is hij populairder dan ooit. Misschien moet prinses Elisabeth het dan ook maar eens in die richting kijken.

Het blad Dag Allemaal vindt dat geen idee en heeft wel een suggestie. 'Als de Coburgs willen bew?zen dat ze geen louter Franstalige familie z?n, is een jonge Vlaamse acteur de beste keuze voor Elisabeth', staat er te lezen in Dag Allemaal. 'En dan heeft Lennart Lemmens (22) - de nieuwe Stan in ‘ Thuis’ - troeven te over. H? l?kt fysiek wat op de jonge Hugh Grant én h? heeft ervaring als regisseur, wat geen kwaad kan in een koningshuis waar men toch wat moeite heeft om zich natuurl?k te gedragen.