Vrouw wordt op gruwelijke wijze vermoord door ex nadat politie hem vrijliet: Dit is er gebeurd

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Een vrouw uit Henegouwen werd vermoord door haar ex. Sébastien De Leenheer was slechts twee weken vrij. Hij zat een maand vast nadat hij het slachtoffer had mishandeld.

De politie kreeg een telefoontje van een anonieme beller. Die vertelde dat Sébastien De Leenheer (40) had opgebiecht zijn ex-vrouw Aurélie (31), moeder van twee, te hebben vermoord. De beller kon zelfs de locatie van het lichaam vertellen. Dat zegt de lokale politie. 

De Leenheer was automonteur en had het lichaam van de vrouw in een van zijn garageboxen achtergelaten. De speurders vonden Aurélie in de kofferbak. De politie kon Sébastien levend arresteren in zijn woning in Bouffioulx. Hij was eerst van plan om zelfmoord te plegen. 

Het koppel leerde elkaar vier jaar geleden kennen en ze waren dolverliefd. Dat zegt een vriendin van het slachtoffer. Maar de laatste maanden werd Sébastien erg jaloers. Op 24 september diende Aurélie klacht in voor slagen en verwondingen. Haar ex kwam na een maand vrij waardoor hij de kans kreeg om haar te vermoorden. 

Ze spraken af aan de garageboxen maar kregen ruzie. De Leenheer heeft veel gaten zegt het parket: “Hij kan zich nog herinneren dat hij een baksteen neemt en haar daar mee op het hoofd slaat, ook de messteken kan hij zich vaag herinneren maar er blijven nog steeds onduidelijkheden”.