Wordt Charlotte Leysen binnenkort een nieuw gezicht op VTM?

bron: Story
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Sinds vorige week is Ketnet met de 18-jarige Gloria Monserez een wrapper rijker. Zij vervangt Charlotte Leysen.

Charlotte Leysen voelde zich op haar 31ste en na acht jaar bij de jongerenzender Ketnet klaar voor iets anders. Ze maakt zich geen illusies. “Ik zal de Ketnet-stempel nog wel even meedragen”, beseft ze. Maar ze hoopt dat andere zenders haar een kans willen geven.

Eén van die uitdagingen diende zich vorig jaar al aan. Charlotte mocht meedoen aan ‘Dancing with the Stars’ op VIER, maar ze viel uit door een voedselvergiftiging. Charlotte zou graag blijven presenteren, liefst voor tv. “Ik kijk op naar An Lemmens en Dina Tersago. Iets zoals ‘ Boer Zkt. Vrouw zou ik ook wel willen doen. Of iets voor een jonger publiek, zoals ‘Love Island’.”

Niels Destadsbader, ook een ex-wrapper en goede vriend van Charlotte, stapte over naar VTM toen de VRT hem geen concrete tv-toekomst kon voorleggen. “We zien wel”, reageert Charlotte. “Er zijn ook gesprekken aan de gang met andere zenders, maar er is nog niets concreet en ik wil daar rustig mijn tijd voor nemen. Ik ben heel benieuwd of mensen mij een kans willen geven.”