Vreselijke periode uit het leven van Sam Gooris: “Zweven tussen leven en dood”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Dat hij al zovele jaren kan optreden, daar is Sam Gooris heel dankbaar voor. Want het had heel anders kunnen aflopen voor hem. Dat vertelde Sam onlangs in ‘De Familie Van Elsen’ op Joe.

Het was bij Sam Gooris als kind al duidelijk dat hij door de showbizzmicrobe gebeten was. “We hadden een stacaravan op een camping in de Ardennen, en daar was altijd een gala-avond waar iedereen iets mocht komen doen. Ik playbackte een keer Urbanus, en ik had een nieuwe hobby”, aldus Sam.

“Ondanks hun drukke bezigheden hebben mijn ouders me overal rondgereden zodat ik kon deelnemen aan playback- en soundmixshows. Puur voor het plezier. Dat ik daarvan mijn beroep heb kunnen maken, en al zovele jaren, dat koester ik. Ik ben daar heel dankbaar voor.”

En dan te weten dat het heel anders had kunnen aflopen voor Sam. “Als kleuter heb ik een paar keer tussen leven en dood gezweefd”, vertelt hij. “Ik was een rhesuskind en moest ander bloed krijgen. Ik heb veel in het ziekenhuis gelegen. Maar ik ben erdoor gekomen.”

 

Tags sam gooris