Man van 69 jaar doet walgelijke dingen bij onder meer zijn kleindochter: ‘Het is begonnen toen ze nog geen 2 jaar was’

bron: Gazet van Antwerpen
door: PMN
Afbeelding bron: Archiefoto/Foter
Een man van 69 jaar heeft walgelijke dingen gedaan. Hij deed dat bij twee kleine meisjes en zijn kleindochter.

De moeder van de meisjes van 4 en 10 had begin dit jaar klacht ingediend. Eén van de meisje, nu 4 jaar, had gezegd dat haar grootvader haar in de broek had betast. Dat staat te lezen bij Gazet van Antwerpen. Ook twee andere meisjes van 4 en 10 jaar spraken van dergelijke feiten.

Na verdere verklaringen van het slachtoffertje bleek dat er ook sprake was van verkrachting. Het misbruik zou begonnen zijn toen het meisje nog geen twee jaar oud was. Ook haar oudere zus sprak over poging tot verkrachting. Ze was toen nog geen zeven jaar.

De moeder van de meisjes is bevriend met de dochter van de beklaagde en ging haar soms helpen in haar handelszaak. Intussen mocht de man op haar kindjes en zijn kleindochter passen. Zij werden al al op jonge leeftijd door hem aangerand.

Het misbruik was erg verregaand. De zestiger heeft immers een voorliefde voor SM en bondage en gebruikte de kinderen om internetfoto's en -filmpjes na te bootsen. Hij maakte zelf ook foto’s van de meisjes.

De man bekende dat hij een pedofiel is. Al ontkent hij wel dat hij de meisjes van 4 en 10 jaar aangerand heeft, net als zijn kleindochter. De rechter velt op 29 november een vonnis. De man riskeert een celstraf van twaalf jaar.