Man kan het overspel van zijn vrouw niet meer aan en neemt schokkend besluit: “Het bloed sijpelde uit mijn nek”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Een 40-jarige man uit Aarschot kon het overspel van zijn vrouw niet meer aan. Hij besloot om iets schokkends te doen.

Op zaterdag 16 maart 2018 moest Tamara iets opbiechten aan haar man Ken. Ze vertelde hem dat ze een minnaar had. Ze had iets met een collega. Het was niet haar eerste misstap, maar haar man zei dat hij haar opnieuw zou vergeven.

Ze voegde er wel aan toe dat ze bij haar man wilde blijven. Op vraag van haar man stuurde ze haar minnaar het nieuws. Daarna zei Tamara dat ze tijd nodig had voor zichzelf, schrijft Het Laatste Nieuws. Uit haar verklaringen blijkt dat ze naar de garage stapte om haar schoenen te halen.

Met een aardappelmes stak haar man daar twee keer in de hals. Terwijl Tamara op de grond lag, sneed hij ook haar polsen over. De vrouw werd ook gedwongen een afscheidsbrief te schrijven. Toen daarna haar man wegreed, zag Tamara in een plas bloed een gsm liggen. Zo kon ze de hulpdiensten alarmeren. Zo kon de vrouw op het nippertje gered worden.

Op zijn proces gaf Ken M. toe dat hij het op zelfmoord wilde laten lijken. De man riskeert een celstraf van 20 jaar. Het Openbaar Ministerie vindt een effectieve celstraf van 7 jaar gezien de omstandigheden een voldoende streng signaal. De man kon het vele overspel van zijn vrouw niet meer aan, zo blijkt uit getuigenissen op het proces.