Bekende kooivechtster voor haar huis in elkaar geslagen: Rechter neemt verrassende beslissing over dader

bron: Gazet van Antwerpen
door: PMN
Afbeelding bron: ATV
De bekende Antwerpse kooivechtster Cindy Dandois (35) is vrijdag voor haar huis in elkaar geslagen. Dandois is een van de beste MMA-vechtsters in de wereld .

De feiten speelden zich vrijdag af voor haar huis in Antwerpen. Ze werd daar opgewacht door haar ex-vriend Mustapha 'Musti' B. (34) uit Merksem. Hij gaf Dandois een stevig pak slaag. Ze bleef achter met een gebroken neus en zeven hechtingen.

Aanvaller B., zelf een MMA-vechter, werd na zijn aanval teruggevonden in zijn woning. Hij heeft zich niet verzet tegen de politie”, zegt Willem Migom, woordvoerder van de politiezone Antwerpen. “Beide partijen spreken over slagen. We gaan niet in detail omdat het om feiten in een context van intrafamiliaal geweld gaat", luidt het in Gazet van Antwerpen.

Zaterdag moest Mustafi voor de onderzoeksrechter verschijnen. Die besloot om hem weer vrij te laten, ondanks de aanval. Hij kreeg wel een contactverbod opgelegd. Volgens Dandois was het een soort van wanhoopsdaad. Haar ex kan maar niet verkroppen dat hun relatie voorbij is. “Ik vind het heel jammer, het doet me pijn en ik ben teleurgesteld", zei ze nog op ATV.