Schokkende ontdekking over koning Albert: “Ik heb dat bewijs over Delphine, daarom wil hij ze niet erkennen”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Royaltywatcher Thierry Debels heeft een nieuw boek uitgebracht. Het is een biografie over koning Albert II.

“Ik focus vooral op de jaren 60 en 70. De periode uit het leven van Albert waar het minst over geweten is, behalve dan dat hij en Paola ieder hun pleziertjes hadden en dat ze hun kinderen niet meteen een warme thuis gaven”, legt Debels uit in TV- Familie

“Ik wil het beeld dat mensen over Albert hebben bijstellen. Hij is nooit een joviale, goedbedoelende man geweest. Wees gerust, er zullen stra?e anekdotes en details in mijn boek staan.”

“Maar laten we even terugkeren naar de jaren 70, toen Albert ‘slechts’ prins was en te boek stond als een losbol. Hij had a?aires met tientallen vrouwen. Ik heb bewijs gevonden dat Delphine niet het enige - al dan niet vermeende - buitenechtelijke kind van Albert is.”

"Ik heb sluitend bewijs want een verklaring kan zijn waarom hij Delphine niet wil erkennen"

“Ik heb echt sluitend bewijs. Wat meteen een verklaring kan zijn voor Alberts hardnekkige weigering om Delphine te erkennen. Omdat er anders nog andere buitenechtelijke kinderen vanuit de struiken tevoorschijn treden om erkend te worden.” 

“En zo zijn er nog andere stra?e verhalen. Albert zat bijvoorbeeld ooit in nauwe schoentjes nadat hij was uitgegaan in de Brusselse discotheek Mirano.”