Vrouw zet drastische middelen in om man van drank af te krijgen: Dit heeft ze gedaan

door: STS
Afbeelding bron: Pixabay
Een vrouw die genoeg had van het overmatige drankgebruik van haar echtgenoot, heeft een drastische manier bedacht om hem te doen minderen met drinken.

Michel N., een vrouw uit Mexico, bedacht een plan om haar man, José Brayan, van de drank af te krijgen. Ze bezocht verschillende forums op het internet en kwam toen op een idee.

De vrouw besloot om de drank van haar man aan te lengen met natuurlijke laxerende producten, zoals wonderolie en pruimenextract. Toen de producten begonnen te werken, probeerde de vrouw haar man te overtuigen dat het om een allergische reactie ging, ten gevolge van alcohol.

Ziekenhuis

De man lachte die opmerking weg, nam een pilletje en dronk verder. Daarop verhoogde de vrouw de dosis laxeermiddelen. Tegen de ochtend had de man zo felle diarree, dat hij uiteindelijk met uitdrogingsverschijnselen naar het ziekenhuis moest.

Michel N. bekende wat ze gedaan had en werd door de politie gearresteerd. Brayan verklaarde later aan de politie dat hij het al vreemd vond dat zijn vrouw aanbood om zijn bierflesjes te openen, maar dat hij zich graag liet verwennen.

Tags drank alcohol