Prachtig wat Christoff doet voor de net met spoed geopereerde Willy Sommers

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Het was toch schrikken toen er het nieuws kwam dat Willy Sommers een spoedoperatie moest ondergaan. De linkerkroonslagader van de zanger was voor 99% was dichtgeslibd.

Willy Sommers moest met spoed onder het mes anders zou hij dit weekend zeker een hartinfarct gekregen hebben. Het is allemaal alarmerend, maar gelukkig kon men net op tijd ingrijpen.

Willy Sommers reageerde intussen al op zijn Facebook. “ Beste vrienden, Ik ben vandaag door het oog van de naald gekropen!

Bij een controle van m'n hart is vandaag gebleken dat mijn linker kroonslagader 99% dichtgeslibd was en werd er beslist om onmiddellijk over te gaan tot een operatie. Er is zonet een stent geplaatst en alles is goed verlopen. Dankjewel Team Pedro Brugada!”, schreef Willy op zijn Facebook.

Zo moet hij wel drie optredens annuleren. Gelukkig kan Willy Sommers onder meer rekenen op Christoff. Die gaat hem dit weekend een paar keer vervangen. Vorig jaar moest Christoff trouwens ook een spoedoperatie ondergaan aan zijn hart. Hij weet dus hoe Willy zich nu moet voelen.