Filmster Salma Hayek paat openlijk over haar borsten: "Ze wilden maar niet groeien en toen gebeurde er dit"

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
De Mexicaanse filmster Selma Hayek (53) krijgt heel wat commentaar op haar borsten. Die commentaren komen er vooral via het internet.

De reacties op de boezem van Salma Hayek zijn nogal plat. De actrice vond het dan ook nodig om daar op de Amerikaanse televisie een reactie op te geven.

"Als jong meisje duurde het lang voor mijn borsten wilden groeien", citeert TV- Familie Selma. "Toen lachten de andere meisjes op school mij vierkant uit, omdat ik niks had, weet je wel. En ja, dat heeft mij toen erg gekwetst. Ik raakte gefrustreerd. Ik vreesde dat er iets mis met me was. Dat ik nooit borsten zou krijgen."

"Op een bepaald moment ben ik dan elke avond beginnen te bidden. Ik bad letterlijk: ‘God, Jezus, ik zal een braaf meisje zijn. Altijd goed doen. Wees genadig en schenk mij een grote boezem. Tja, ik kan nu alleen maar zeggen dat mijn gebeden verhoord werden."

En de commentaren raken haar niet. "Nee, hoor. Ik ben heel trots op mijn stel", zegt Salma. "Kijk, er zijn die halfgare kerels achter hun computertje die het nodig vinden om platte, degoutante commentaar te geven. Maar ik las net zo goed dat ik de mooiste boezem van Hollywood heb. Wel, dat vind ik zelf ook. En dat is dus de enige opmerking die ik graag onthoud."