Kijkers raken niet uitgepraat over deze blunder in ‘Familie’: “Hoe is dat mogelijk?”

door: Redactie
Afbeelding bron: VTM
Kijkers hebben alweer een blunder opgemerkt in ‘Familie’. Ze vragen zich af hoe Quinten tot in het appartement van Jan is geraakt.

Oplettende ‘ Familie’-kijkers hebben alweer een blunder opgemerkt in hun favoriete soap. Het gaat om de scène waarin Hanne en Quinten aan Jan gaan vragen of hij peter wil worden. De kijkers merkten iets vreemds op aan deze scène.

Een kijker stelde op Facebook de vraag: ‘Hoe is Quinten met zijn rolstoel tot boven in het appartement van Jan geraakt?’ Hierop kwam veel reactie. Blijkbaar hadden nog vele kijkers zich hetzelfde afgevraagd.

‘Misschien is daar ergens een verborgen lift, of heeft hij een Stannah-traplift gebruikt?’, reageren fans. ‘Jan en Hanne kunnen hem geholpen hebben’, merken anderen op. In elk geval, Quinten is boven geraakt, en hoe dat gebeurd is, ‘daarvoor moet je je fantasie maar gebruiken’, reageert iemand.

En misschien is dat laatste nog het beste, want sommige fans zijn de kritische blik van anderen een beetje beu. ‘Muggenzifters! Het is maar een serie hoor!’, schrijven ze.

Tags familie