Heel wat ongevallen: Bromfietser zwaargewond, chauffeur met voorlopig rijbewijs richt ravage aan

door: MRO
Afbeelding bron: Photonews
Ook dit weekend waren er heel wat ongevallen op de Belgische wegen. Daarbij raakten enkele mensen licht- en zwaargewond.

Zaterdagnamiddag heeft een bestuurder met een voorlopig rijbewijs voor een pak schade gezorgd in Antwerpen. Een bestuurder haalde een auto in die dubbel geparkeerd stond en een de chauffeur met het voorlopig rijbewijs stak deze inhalende wagen langs rechts voorbij. Hij reed tegen de geparkeerde auto, begon te tollen en beschadigde in totaal 4 wagens. 

Zaterdagavond was er een ongeval met een bus die op de flank van een personenwagen inreed die linksomkeer maakte. Hierbij geraakten de buschauffeur en twee mensen in de personenwagen lichtgewond.

Bromfietser zwaargewond

Zondagvoormiddag raakte een bromfietser zwaargewond toen hij tegen een bestelwagen reed. De bromfiets kwam tegen een paal terecht en werd met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gevoerd, meldt politie Antwerpen.

In Kortrijk reed zaterdagnacht een auto tegen een verlichtingspaal. De bestuurster van de wagen liep geen verwondingen op.

Tags auto ongeval