Laura Tesoro heeft afgezien: “Dat kwam hard binnen, het werd me toen allemaal even te veel”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
In het nummer Voices zingt Laura Tesoro op een bepaald moment over opgeven. Dat is een gevoel dat Laura maar al te goed kent.

“Ik heb Voices geschreven over een moment dat ik in de studio stond maar niet meer kon zingen. Dat was een samenloop van omstandigheden. Ik kreeg commentaar op mijn deelname aan Liefde voor Muziek en na een onlinesessie met een van mijn kandidaten uit The Voice Kids kwamen er reacties à la ‘Dat kind kan beter zingen dan Laura’. Dat kwam hard binnen en even was het me allemaal te veel”, vertelt Laura openhartig in Story. “In mijn hoofd spookte toen maar één vraag: ‘Ben ik wel goed genoeg?’ Ik geloofde dat ik het niet meer kon. Toen ben ik mezelf wel even tegengekomen. Jezelf herpakken is dan het enige wat je kan doen, hé.”

“Ik blijf doorgaans niet zitten met opgekropte gevoelens of frustraties, ik moet die bij iemand kwijt", zegt Laura. "Daarom heb ik er ook geen moeite mee om dat soort emoties in nummers te steken. Ik schaam me er niet voor. Als artiest stel ik me graag kwetsbaar op. Ik ben liever een oprechte en geloofwaardige zangeres dan eentje met wie niemand zich kan identificeren.”