Staat deze relatie op springen in Familie? : “Als dat gebeurt, ziet het er echt niet goed uit”

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Liesbeths terugkeer maakt heel wat los in Familie. Robyn houdt Benny maar beter goed in de gaten...

Vier jaar na hun breuk is Benny’s ex-vrouw Liesbeth weer in zijn leven beland. Zij lijkt een reëel gevaar te vormen voor zijn liefdesgeluk met Robyn, waarmee hij nochtans een solide koppel vormt. De liefde tussen haar en Benny lijkt net zo groot als die tussen Liesbeth en Benny indertijd. Of is dat maar schijn?

Heel wat kijkers waren meteen alert toen Liesbeth weer opdook. Op fansites regende het commentaar. Dat ging van ‘Wedden dat Benny weer verliefd wordt op haar?’ tot ‘Dat Liesbeth dat koppel eens gerust laat!’

Sommige kijkers zijn ervan overtuigd dat Robyn geen schijn van kans maakt tegenover Liesbeth. ‘Liesbeth ziet er stukken beter uit dan vroeger’, vindt een ‘Familie’-fan. ‘En er wordt niet voor niets gezegd dat oude liefde niet roest.’ Als deze oude liefde weer oplaait en ?oreert, ziet het er voor Robyn e?ectief niet goed uit...

Fans hopen dat Benny zijn gezond verstand gebruikt. “Een ex is een ex om een reden. Een weggesmeten boterham eet je toch ook niet meer op?’, luidt het op fansites. Aan de andere kant: Robyn en Benny gingen al eens uit elkaar, waarom zou dat niet opnieuw kunnen gebeuren?

Een ander feit dat erop wijst dat Robyn (tijdelijk?) verdwijnt, is de agenda van haar vertolkster. Jits Van Belle is druk in de weer bij het gezelschap 4Hoog, met een theatervoorstelling voor kinderen. Het zou logisch zijn dat ze daardoor een tijdje géén opnames voor ‘Familie’ heeft. Hoe dan ook, we zullen het binnen afzienbare tijd weten.

Tags familie