Filip D’haeze neemt drastisch besluit na geruchten over overspel: “Hij heeft met haar gebroken”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Enkele weken geleden kwam TV Familie met het verhaal naar buiten dat Filip D’haeze van Swoop en Ment TV zijn vaste vriendin zou bedriegen met één van zijn Swoopdanseressen. Het weekblad schrijft deze week dat Filip nu een drastische beslissing genomen zou hebben.

Enkele weken geleden schreef TV Familie dat Filip D’haeze mogelijk zijn vriendin bedroog met Aurélie, één van zijn danseressen bij Swoop. Het weekblad nam daarom contact op met Filips vriendin Nathalie, met wie hij ook kinderen heeft. Zij zei toen niet op de hoogte te zijn van een overspelige romance van Filip. “En ik weet ook helemaal niets van een breuk tussen ons”, verklaarde Nathalie tegenover het weekblad. “Wij wonen met ons gezin gezellig samen en we zijn niet van plan om uit elkaar te gaan.”

Nogal vreemd, vond TV Familie, want op de privé-Instagrampagina van danseres Aurélie verschenen namelijk regelmatig veelzeggende foto’s van haar en Filip. Foto’s die volgens het weekblad wel degelijk aantoonden dat Aurélie een romance met Filip had.

Deze week schrijft TV Familie dat Filip D’haeze een ingrijpende beslissing genomen zou hebben. Hij zou naar verluidt een einde gemaakt hebben aan zijn (tot voor kort geheime) liefdesaffaire met Aurélie.

(Bron: TV Familie)