Zangeres Lisa Del Bo zag Paul Severs nog de dag voor hij zijn hartaanval kreeg: “Hij zag er slecht uit en zat ook niet goed in zijn vel”

bron: Showbizzsite
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Woensdag vonden er in Plopsaland opnames plaats voor de Vlaamse top 10 van MENT. Daar werd een indrukwekkende minuut stilte gehouden voor Paul Severs.

“We hebben samen met de artiesten en mensen aanwezig een minuut stilte gehouden voor Paul Severs”, legt Filip D’Haeze uit bij Showbizzsite. “Ik ben de publieksopwarmer, dus ik kon het zelf even overnemen. Dat was een heel moeilijk moment. Ik heb Paul Severs ook goed gekend. We gaan dat bijzonder moment niet snel vergeten.”

Lisa Del Bo weet nog de laatste keer dat ze Paul Severs zag, dat was de dag voor hij zijn hartaanval kreeg. “Hij zag er toen al moe uit”, zegt ze. “En hij was ook heel magertjes. Ik dacht nog van: ‘Paul, je hebt toch een beetje moeten afgeven.’ Hij had ook geen goede kleur.”

“Nee, ik was niet verrast toen het bericht kwam dat hij gevallen was met zijn fiets. Paul straalde uit dat hij niet zo goed in zijn vel zat, denk ik. Het is heel erg maar gelukkig heeft hij ons veel mooie muziek nagelaten."