VTM

Echt niet fijn wat Laura uit ‘Blind Getrouwd’ overkomt: “Het doet pijn”

door: Redactie
Afbeelding bron: VTM
Afgelopen zondag waren de kijkers van Blind Getrouwd getuige van een pijnlijke discussie tussen Laura en Sonny. Er vloeiden voor het eerst ook tranen. Laura vraagt in Dag Allemaal nu begrip voor haar afstandelijke houding.

Vooral Tatiana kreeg de afgelopen week de wind van voren, maar ook Laura werd niet gespaard op sociale media. De boze reacties van kijkers raken haar wel. “Als er iets negatiefs over mij verteld wordt, dan doet me dat natuurlijk pijn”, reageert Laura in Dag Allemaal. “Ik ben heel gewoon en beschermd opgevoed, tussen de koeien bij wijze van spreken. En ik ben ook erg emotioneel. Daarom ook ben ik degene die het langst heeft getwijfeld om deel te nemen aan Blind Getrouwd. Weet je, ik neem mezelf voor om niets te lezen. Omdat ik me goed wil blijven voelen. Ook al weet ik dat er veel mensen zijn die mij wél begrijpen.”

Laura bekijkt hun kleine crisis ook op een positieve manier. “De zaken uitpraten, da’s altijd een belangrijk moment. Zonder m’n tranen zouden we meteen erna die fijne dag niet gehad hebben ook. Ik blijf ook gewoon positief. Want ik wil écht getrouwd blijven.”

(Bron: Dag Allemaal)