Jongeren lappen regels aan hun laars en komen nog steeds samen, mensen organiseren ook nog steeds feestjes

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
In het algemeen worden de regels in ons land goed nageleefd. Al blijft het wel moeilijk voor sommigen om die regels na te leven.

De politie van Lokeren heeft bijvoorbeeld zondag een reeks processen-verbaal uitgeschreven voor mensen die zich niet aan het samenscholingsverbod hielden. Dat meldt Gazet van Antwerpen.
In Park ter Beuken waren een aantal jongeren samengekomen. Ze sloegen op de vlucht toen ze de agenten zagen. Die konden één van de jongeren vatten.

Een zelfde tafereel was er aan het Patershof. Ook daar ging een groep jongeren lopen toen de politie ter plaatse kwam. Een 17-jarige jongen kon door de agenten gevat worden.

Feestjes
In een woning in het Park Passionisten in Tienen was er vrijdagavond een feestje aan de gang, staat te lezen in Het Laatste Nieuws. De politie moest het feestje stilleggen. 

En zaterdagavond was er op de Oplintersesteenweg in Tienen een verjaardagsfeestje aan de gang. De politie maakte rond 19.30 uur een einde aan het feestje. Ook in familieverband is dit niet toegelaten en de niet-bewoners moesten huiswaarts keren.