VTM

Kato en Tom Dice reageren op commentaren na ‘Liefde voor Muziek’: “Dat is beangstigend”

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram/VTM/Liefde voor Muziek
The Starlings zijn nu al dé revelatie van Liefde Voor Muziek. Met hun Little submarine maakten ze indruk bij de andere artiesten en de kijkers. Tom Dice en Kato, die sinds 2018 een muziek- én liefdesduo vormen, reageren in Het Nieuwsblad.

Nadat The Starlings maandag Little submarine ­- hun versie van K3's Liefdeskapitein - in Liefde voor muziek hadden gebracht, vloeiden bij Karen Damen de tranen over haar wangen. André Hazes smeekte hen “nooit uit elkaar te gaan”. En volgde ook een stortvloed aan positieve reacties van kijkers.

“Dat is heel lief, maar ook wat beangstigend”, zegt Kato in Het Nieuwsblad. “Natuurlijk hoop je dat mensen je muziek graag horen, maar het is geen vanzelfsprekend succes. Vooraf hadden we nooit kunnen denken dat dit nummer dit effect zou hebben. Het doet goed om te lezen dat mensen ontroerd zijn.”

Een koppel dat samen zingt in Vlaanderen, dan komen de vergelijkingen boven, met Nicole en Hugo bijvoorbeeld. “Dat vinden we grappig, maar we zien het als een compliment”, zegt Tom Dice. “Als we een carrière zoals die van Nicole en Hugo kunnen waarmaken, zou dat mooi zijn. Hoe zij met elkaar omgaan, zo doen wij dat ook.”