VTM

Christophe (Blind Getrouwd) deelt eerste foto met nieuwe vriend

door: Redactie
Afbeelding bron: VTM
In Blind Getrouwd bleef zijn huwelijk met Nick niet duren, maar toch is Christophe gelukkig in de liefde. Vandaag werd immers bekend dat hij een nieuwe vriend gevonden heeft. Christophe deelde een eerste foto van hen samen.

“Love comes when you least expect it. Love comes when you most need it. Love comes when you are ready to receive it or can no longer deny it”, met die woorden maakt Christophe op Instagram bekend dat hij een nieuwe vriend heeft.

“Opnieuw de liefde vinden was niet het eerste waar ik aan dacht, ook al ligt Blind Getrouwd ondertussen 5 maand achter ons. Maar liefde laat zich niet zo gemakkelijk ketenen.”

Christophe houdt zijn nieuwe lief voorlopig nog even anoniem. “De afgelopen maanden waren bijzonder intens. Ik wil nog even van de rust genieten met die nieuwe liefde alvorens die aan jullie voor te stellen", klinkt het.

Nick heeft de nieuwe vriend van Christopghe goedgekeurd. "En of dat hij goedgekeurd is!", reageert Nick. "Zoals ik in mijn speech zei gun ik Christophe iemand die voor de 400% voor hem zou gaan. Dus ik kan nu alleen maar super blij zijn met dit nieuws!"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Love comes when you least expect it. Love comes when you most need it. Love comes when you are ready to receive it or can no longer deny it.” Opnieuw de liefde vinden was niet het eerste waar ik aan dacht, ook al ligt #BlindGetrouwd ondertussen 5 maand achter ons. Maar liefde laat zich niet zo gemakkelijk ketenen. Ik had gehoopt dit verhaal nog even heel dicht bij mij te kunnen houden, maar aangezien de pers sneller was dat iemand nieuw mijn dagen kleurt, deel ik het nieuws ook even hier. Weliswaar nog even anoniem. De afgelopen maanden waren bijzonder intens. Ik wil nog even van de rust genieten met die nieuwe liefde alvorens die aan jullie voor te stellen. En ja, @nick_laenen heeft hem goedgekeurd. ?

Een bericht gedeeld door Christophe Ramont (@c_ramont) op