VTM

Laura onthult de reden waarom het tussen haar en Sonny niets geworden is

door: Redactie
Afbeelding bron: VTM
In Blind Getrouwd zag Laura haar huwelijk met Sonny op de klippen lopen. De verschillen tussen hen bleken te groot. Sonny heeft ondertussen iemand anders leren kennen. Laura reageerde via haar Instagram Stories op dat nieuws. Dat schrijft Zita.

“Natuurlijk ben ik blij voor Sonny. Het zou maar heel egoïstisch zijn mocht ik dat niet zijn”, vertelt Laura. “Hij verdient het oprecht ook om gelukkig te zijn. Het is jammer dat het niets geworden is tussen ons, maar in het leven mag je alleen maar spijt hebben van de dingen die je niet gedaan hebt.”

Laura heeft geen spijt van haar deelname aan Blind Getrouwd. “Het was echt een zotte ervaring. Het is misschien niets geworden, maar dat wil niet zeggen dat het de max was. Ik heb super leuke mensen leren kennen en ik heb veel over mezelf geleerd. Het is echt een aanrader.”

Ze onthult tenslotte ook nog dé reden waarom het tussen haar en Sonny niets geworden is. “Het is niet omdat iemand een toffe en super lieve gast is dat je daarom ook een match bent op relatievlak. Niet op elk potje past elk dekseltje”, besluit ze.