Frank Duboccage ziet het veranderen volgende week: “Prachtig weer op komst”

door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Volgende dagen wordt het niet echt schitterend, maar op de lange termijn ziet er het wel beter uit. Dan mogen we weer enkele mooie lentedagen verwachten.

“Vannacht trekt er een storing over ons. Wat gedruppel behoort dan zeker tot de mogelijkheden. Morgen hebben we nog de restanten van die storing met een druppel die nog kan vallen. Maar in de loop van de dag wordt het beter en in de namiddag zouden we dan weer de zon zien”, legt weerman Frank Duboccage uit bij VTM.

“Dinsdag krijgen we te maken met een nieuwe storing. We starten dan met zon en in de loop van de namiddag neemt de bewolking toe. Volgens de meeste weercomputers houden we het wel droog. Meestal krijgen we temperaturen van 15 tot 17 graden.”

“En vanaf woensdag wordt het terug beter. Dan krijgen we een paar mooie dagen. De zon krijgt alle kansen om te schijnen en het wordt ook warmer. Op donderdag kan het bijvoorbeeld 20 graden worden. Vrijdag wordt de beste dag van de week met 22 graden. Zaterdag blijft het goed met nog steeds 21 graden.”