VTM

Wat is er echt gebeurd met het lijk van Guido? Heeft Jan hem echt gezien? Dit is het antwoord

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Het was behoorlijk spannend in Familie afgelopen vrijdag. Familie verraste de kijkers met een spannende dubbelaflevering, als nieuwjaarscadeau. Of zoals zij het noemen: een mid-season finale.

Jan ligt in het ziekenhuis met een zware longontsteking en krijgt zware medicatie toegediend. Hierdoor kan hij gaan hallucineren. Zo zag hij eerder al Maarten terug verschijnen. De familie geloofde hem eerst niet en dachten dat het een hallucinatie was, maar dat bleek niet zo te zijn. Maarten was écht terug. 

Jan zag niet veel later ook Guido terug. Weer gelooft de familie hem niet, alleen de bomma wel. Als blijkt dat ook het lijk verdwenen is, begint de familie te aarzelen. Zou hij dan toch nog leven? 

Het antwoord is volgens ons duidelijk. Karel Deruwe is maar één keer op de set gespot. Zijn personage zal dus waarschijnlijk niet terugkomen. Ook was het opvallend dat iedereen die bij Jan op de kamer mocht, een mondmasker moest dragen en speciale kledij om besmetting te voorkomen. Als we Guido bij Jan zagen, zagen we immers dat hij daar in gewone kledij verscheen. Allemaal tekenen dus dat dit draait om een hallucinatie. 

Maar wat is er dan echt met het lijk gebeurd? Wat weet Veronique meer over het lijk, wat al de anderen niet weten, en vooral: hoe komt het dat zij de enige is van de familie die hier vanaf weet?