Lydia (18) wenste haar ouders nog een gelukkige verjaardag, kort daarna gaf ze geen enkel teken meer van leven

bron: The Sun
door: Redactie
Afbeelding bron: Facebook
De 18-jarige Lydia Cole uit Herefordshire wenste haar ouders nog een gelukkige 41ste verjaardag op Facebook, maar negen dagen later was ze plots dood. Een tragisch verlies voor de ouders die dit niet zagen aankomen.

“Lydia is plots in elkaar gezakt thuis, wat haar fataal werd”, schrijft de moeder op de Facebookpagina van haar dochter. “Gebruik alsjeblieft deze pagina om alle foto’s te delen die je van haar hebt. Dat zouden we erg appreciëren”, klinkt het. De vrienden van het overleden meisje hebben al massaal gereageerd. Hartverwarmende foto's en emotionele steunbetuigingen verschijnen op sociale media.

De hulpdiensten kwamen meteen ter plekke na het alarmerende telefoontje van haar ouders die alles zagen gebeuren, maar alle hulp kwam te laat voor de 18-jarige studente die plots het leven liet. De ouders blijven achter met erg veel vragen. Waarom werd hun dochter zo plots van hen weggerukt? Waaraan is ze gestorven? Was het meisje al langer ziek? Vragen die tot nog toe onbeantwoord bleven.

Volgens de politie gaat het hier niet om een verdacht overlijden. Er is geen sprake van moord of zelfdoding. De artsen zullen nog een autopsie uitvoeren op het lichaam om de doodsoorzaak te achterhalen.

 

(Bron foto: Facebook)