VTM

Volgende week in Familie: Stéfanie en Mieke krijgen een geweldige klap te verwerken, Amélie heeft hulp nodig

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Vanaf morgen start er een nieuwe week van Familie. Deze week staat het in teken van Stéfanie, Mieke en Amélie. Ze krijgen het allemaal zwaar te verduren.

Maandag:
Stefanie krijgt nieuws over Simon en haar ontvoeringszaak. Amélie verstart wanneer ze Mila ziet in de Jan & Alleman. Guido is bezorgd omdat zijn zaak volgende week voorkomt. Stan wil Evy helpen met haar financiële problemen, maar hij stelt wel één voorwaarde.

Dinsdag:
Amélie wordt verteerd door schuldgevoelens. Lars en Peter proberen haar te helpen. Het nieuws over Simon komt hard aan bij Stéfanie en ze wil er met Benny over praten. De onverwachte terugkeer van Bart, Trudy en Jelle roept veel vragen op bij Peter en Hanne.

Woensdag:
Lars maakt zich zorgen over Amélie, maar zij wil niet dat hij zich met haar leven bemoeit. Stéfanie heeft het steeds moeilijker met de aanwezigheid van Robyn en gaat in conflict met Benny. Bart, Jelle en Trudy hullen zich nog steeds in stilzwijgen over hun reden van hun terugkeer uit Amerika. Guido vergezelt Mieke naar een mode-event en maakt kennis met Griet.

Donderdag:
Stéfanie en Benny hebben een goed gesprek. Emma is bang dat ze haar job in de Foodbar niet zal kunnen houden. Trudy en Bart stellen zich vragen over hun toekomst. Zjef heeft een huis op het oog en wil er met Rudy naar gaan kijken. Peter wil Amélie uitnodigen op een etentje met Véronique. Evy zoekt Maarten op in de Jan & Alleman.

Vrijdag:
Benny is zenuwachtig voor zijn etentje met Robyn. Mathias helpt hem in de keuken. Mieke krijgt een harde klap te verwerken. Zjef en Rudi vinden hun droomhuis, maar er zijn kapers op de kust. Mieke brengt Rudy om pleegkinderen te casten voor zijn project voor het goede doel.

Tags familie vtm