VTM

Chris Van Tongelen heeft geen goed nieuws voor de fans van Familie: "Ik zie dat niet meer zitten"

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Vandaag duikt Chris Van Tongelen weer op in Familie. Hij speelt er de rol van Bart en keert met zijn gezin terug uit Amerika.

Het personage van Bart wordt wel meer uit de reeks geschreven om dan weer opnieuw op te duiken. "De eerste keer ben ik anderhalf jaar weggeweest", zegt Chris Van Tongelen in Het Laatste Nieuws. "Ik had zelf gevraagd om uit de reeks te worden geschreven, want ik had mijn handen vol met De Romeo's, mijn klassiek project Christiano & His Magical Orchestra en de begeleiding van Ian Thomas in Amerika. Ik had het ook wel een beetje gehad als Bart. Ik begon op de set iets te veel te zagen."

"Vorig jaar maakte ik rond het verjaardagsfeest van de bomma al een eerste rentree. En nu weer. Met plezier, want na 17 jaar heb ik op de set veel vrienden rondlopen. Aan dit tempo acteren vind ik prima. Maar een definitieve terugkeer naar 'Familie' zie ik niet meer zitten. Bart duikt dus slechts tijdelijk op. Maar of dat ook geldt voor Trudy en Jelle mag ik natuurlijk niet verklappen."