Meisje (12) wordt verrot geslagen door pesters: Omstaanders maken filmpjes in plaats van te helpen (video)

bron: Metro UK
door: Redactie
Afbeelding bron: Printscreen video Metro UK
Het filmpje is behoorlijk hallucinant. Een 12-jarig meisje wordt lelijk toegetakeld door enkele pesters. "Dit is onaanvaardbaar en walgelijk", reageert de tante van het meisje.

Het Britse meisje probeert zich tevergeefs te beschermen tegen de pesters die hevig tekeer gaan. Het filmpje gaat intussen viraal op het internet. Terwijl het 12-jarige meisje haar met man en macht verdedigt, filmen omstaanders alles in plaats van tussen te komen. 

Op de beelden is te zien hoe een een grote groep mensen het meisje omringen. Iemand duwt haar op de grond. Vervolgens krijgt ze meerdere rake klappen op haar hoofd en gezicht. Het slachtoffer kruipt hulpeloos in elkaar en staat machteloos tegenover de pesters.

Het was de tante van het meisje die het filmpje op het internet zag verschijnen en de beelden heeft gedeeld. Ze wil de pesters een spiegel voorhouden en hen laten inzien wat ze haar 12-jarige nichtje hebben aangedaan. Ook de omstaanders zet ze stevig op hun plek. Volgens haar zijn ze al even erg als de pesters omdat ze niets gedaan hebben om haar nichtje te helpen. Momenteel verblijft het meisje in het ziekenhuis waar ze hersteld van haar verwondingen.