VTM

Prins Harry en zijn verloofde Meghan hebben afspraak voor rondleiding maar dan gebeurt er iets zeer vervelends waardoor ze veel te laat op hun bestemming komen

bron: Telegraaf
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Prins Harry en Meghan Markle hadden donderdag een afspraak op Cardiff Castle. Ze werden daar verwacht voor een rondleiding.

Het bezoek liep niet helemaal zoals gepland. De prins en zijn verloofde reisden met de trein naar ginder. Ze hadden misschien toch beter een ander vervoermiddel gekozen want ze kwamen een uur te laat aan op hun bestemming. De trein had vertraging opgelopen.

Het kon de pret van de vele koninklijke fans niet drukken. Harry en Meghan werden op een feestelijke manier toegejuicht met vlaggetjes bij hun aankomst. Daarna kon dan toch nog de rondleiding beginnen.

Ze werden in het kasteel getrakteerd op een festival waarbij de cultuur van Wales centraal stond. Het koppel kreeg optredens van muzikanten en dichters voorgeschoteld en had ontmoetingen met sportmensen uit de regio. Na hun bezoek aan het kasteel gingen Harry en Meghan naar een sportcomplex in Cardiff.

De trip komt er niet zomaar. Het is een initiatief van Harry zelf. Om haar kennis te laten maken met haar nieuwe thuisland neemt hij zijn Amerikaanse verloofde in de maanden voor hun huwelijk mee op een tour langs diverse steden in het Verenigd Koninkrijk.