Vader wurgt zijn 7-jarig dochtertje met touw van kamerjas

bron: The Sun, Daily Mail
door: Redactie
Afbeelding bron: Facebook
Robert Peters (55) bekent dat hij zijn 7-jarig dochtertje heeft gewurgd. Het meisje kwam op verschrikkelijke wijze om het leven. Dat schrijft de Britse nieuwssite The Sun.

Robert Peters is een gerenommeerd antiquair die miljoenen bezit. De man die expert is in Chinees porselein trouwde met een Thaise vrouw en kreeg samen met haar een dochtertje. De man wordt beschuldigd van moord op zijn 7-jarig dochtertje Sophia. Hij heeft het kind met het touw van zijn kamerjas gewurgd in zijn luxueuze villa. Hij ontkent dat hij het meisje wilde vermoorden en spreekt over een spijtig “ongeluk”.

De man verwittigde zelf de politie na de feiten, die meteen ter plekke kwam en de hulpdiensten stuurde. Het 7-jarige meisje werd onmiddellijk naar het ziekenhuis overgebracht. De artsen deden alles om het leven van het meisje te redden, maar Sophia overleed uiteindelijk in het ziekenhuis.

Het is nog onduidelijk waarom de vader zijn dochtertje om het leven heeft gebracht. Hij bekend dat hij schuldig is aan moord. Het proces zal plaatsvinden op 23 april. Peters verblijft momenteel in voorhechtenis.