VTM

Lindsay keert door deze verrassende vraag vroeger dan verwacht terug uit zwangerschapsverlof

bron: Showbizzsite
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Lindsay geniet nog met volle teugen van haar pasgeboren dochtertje Lisa-Marie. De zangeres is dan ook nog met zwangerschapsverlof.

Al zal dat bevallingsverlof niet zolang meer duren. Lindsay heeft immers een vraag gekregen die ze onmogelijk kon weigeren. Zo nodigde Jan Smit haar uit om ook te komen zingen tijdens zijn concert in het Sportpaleis.

Het concert gaat door op 10 maart. Voor het concert keert Lindsay zelfs vroeger terug uit zwangerschapsverlof. “Met Lindsay hebben we de laatste gastartieste toegevoegd aan de line-up. Met Christoff, André Hazes, Steracteur Sterartiest-revelatie ?Ianthe Tavernier, ?De Romeo’s én K3, hebben we een mooie mix van gasten die in het Sportpaleis 20 jaar ?Jan Smit vieren in Vlaanderen”, reageert organisator Entertainment.

éHet wordt een uniek jubileum-concert, waarbij alle gasten na afloop een unieke ?Jan Smit-verzamelaar mee naar huis krijgen. Doordat de vraag naar concertkaartjes zo groot is, hebben we bij het uittekenen van de productie daar rekening mee gehouden en zijn we erin geslaagd om extra tickets beschikbaar te maken.”

“Snelle beslissers kunnen die kaartjes bestellen, maar het is echt een kwestie van meteen te reageren, want als ook deze kaarten weg zijn, is het feestje uitverkocht. Wie houdt van een volksfeest en wie ?Jan Smit wil zien schitteren met zijn liveband en verrassende gastartiesten in het Antwerps Sportpaleis, mag het ‘Jan & Alleman’-concert vooral niet missen.”