Evi Hanssen is het kotsbeu en grijpt serieus in: "Dit moet echt stoppen, mensen schelden mij uit"

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Evi Hanssen dient klacht in tegen het Amerikaanse cosmeticabedrijf dat haar gezicht en naam ongevraagd gebruikt om reclame te maken voor antirimpelcrème. "Dit moet stoppen", zegt ze in Het Laatste Nieuws.

'Ik wil dit product zo goedkoop mogelijk aan iedereen aanbieden. Het is zelfs tien keer krachtiger dan dure botox', staat er te lezen op verschillende sites. Een product 'getest, goedgekeurd én uitgebracht door Evi Hanssen' kost 6 euro plus 4 euro verzendkosten.

"Het lijkt allemaal best heel professioneel. Maar het is pure oplichting", zegt de presentatrice. "Eerst vond ik het nog wel grappig. Want net mij gebruiken voor zo'n reclame? Ik heb nog nooit iets aan mijn gezicht laten doen tegen rimpels of iets anders. Ik beschouwde het dus nog wel als een compliment."

De lol is er echter al lang af. Er blijven mensen denken dat Hanssen echt achter de campagne zit. "De mensen moeten zelf toch ook wel weten dat dit niet bij mij past, dacht ik. Maar ze contacteren me nu dus effectief met de vraag wanneer hun producten thuis geleverd worden. Er zitten zelfs boze reacties tussen van mensen die na betaling geen levering ontvingen en mij nu uitschelden voor geldwolf", vertelt ze in Het Laatste Nieuws.

De klacht van Evi komt nu bij het parket terecht en die zal de zaak verder onderzoeken. "Ik zou ook een schadevergoeding kunnen vragen. Maar da's onbegonnen werk. Meer dan deze klacht kan ik niet doen", zegt ze.

Tags