Dochter vindt lege auto van vader die niet thuiskwam tegen boom

door: BVDO
ziekenwagen - ongeval
Afbeelding bron: Shutterstock.com

Afgelopen vrijdag had een man van 70 jaar een ongeval waarbij het andere voertuig vluchtmisdrijf pleegde. Een ongeruste dochter vond enkel de wagen van haar vader.

De man was op pad met de auto, maar toen hij ‘s avonds om 23 uur niet thuiskwam, sloeg zijn vrouw alarm bij hun dochter. Zij reed de weg die haar vader volgde af. Ze vond zijn auto tegen een boom, maar van de man was geen spoor. Hij was gelukkig naar het ziekenhuis gebracht nadat hij een ongeval met vluchtmisdrijf had gehad.

De chauffeur die zijn wagen aangereden had nam de vlucht toen de auto van de man tegen een boom knalde. De oude man ligt op intensieve zorgen met zeven gebroken ribben, 2 verschoven ribben en een klaplong.

De man vertelde ondertussen al dat er voorafgaand aan het ongeval ook verkeersagressie aan te pas kwam. De chauffeur van het gevluchte voertuig flitste met de lichten en toeterde heel vaak naar de oude man.

De politie onderzoekt de zaak en probeert aan de hand van videobeelden de gevluchte chauffeur te identificeren, zo laten de ordediensten weten aan de Krant van West-Vlaanderen.

Lees al het nieuws via de gratis app van Redactie24