Vakantie eindigt in nachtmerrie: Moeder dood, dochtertje vecht voor haar leven

door: STS
ziekenwagen
Afbeelding bron: Shutterstock.com

Een vakantie op het zonovergoten eiland Ibiza is in een tragedie geëindigd voor een gezin. De moeder liet het leven bij een auto-ongeval.

De 42-jarige Sommer en haar 6-jarige dochter Betty, uit het Verenigd Koninkrijk, genoten van een vakantie op Ibiza. Maar nabij het dorp Santa Gertrudis raakten ze betrokken bij een zwaar ongeval.

Een 40-jarige vrouw van Noorse afkomst verloor de controle over haar Toyota, raakte de vangrail en knalde frontaal tegen de Ford Focus waarin Sommer en haar dochter zaten.

De moeder van het meisje overleed ter plaatse aan haar verwondingen. Haar dochtertje werd per helikopter naar het ziekenhuis gebracht. Haar toestand is ernstig, maar stabiel.

"Ze is geopereerd aan haar schedel. Ze heeft inwendige verwondingen en een gebroken been, maar we hopen dat ze zal herstellen. Haar vader Nick is bij haar", citeert The Mirror de verloofde van de verongelukte vrouw.

De politie onderzoekt de omstandigheden rond het ongeval. "Overdreven snelheid zou een rol gespeeld kunnen hebben, maar het onderzoek loopt nog."