Vrouw rázend op haar schoonmoeder: "Ze vertelde mijn dochtertje platweg de waarheid over de Kerstman"

door: STS

Een grootmoeder heeft voor een rel gezorgd binnen de familie. Ze vertelde haar kleindochter koudweg de waarheid over de Kerstman. Nu is ze niet meer welkom.

Het meisje - dat zo geobsedeerd is door Kerstmis dat ze er in juli al over aan het praten was - had het over welke geschenken ze ging vragen aan de Kerstman.

Toen vertelde haar grootmoeder haar platweg dat haar ouders de geschenken kopen en vervolgens onder de kerstboom leggen.

De moeder van het kind kon niet geloven wat haar schoonmoeder gedaan had. "Het sloeg in als een bom bij mijn kind", citeert The Mirror uit een inmiddels verwijderd bericht op de Amerikaanse sociale nieuwswebsite Reddit.

"Mijn schoonmoeder leek behoorlijk blij met zichzelf, met de miserie die ze voor mij had gecreëerd en met het breken van het hart van mijn dochter."

Ook de vader van het meisje is er niet goed van dat zijn moeder de magie van Kerstmis "compleet verpest" heeft.

Na het incident vroeg de moeder van het meisje haar schoonmoeder om te vertrekken, eraan toevoegend dat ze niet meer welkom is om tijd door te brengen met het kind.

Arrestatie

Nadat het gezin de band met de grootmoeder had verbroken, begon de vrouw geschenken voor haar kleindochter op te sturen. Bovendien probeerde ze het kind van school af te halen - "voor een verrassingsavontuur" - zonder toestemming van de ouders.

De schooldirectie verwittigde de ouders, die zich ter plaatse haastten. De schoonmoeder werd uiteindelijk door de politie gearresteerd voor ze het kind kon meenemen.